Napomena za putnike koji putuju u republiku Tursku : " Važnost pasoša mora biti 6 meseci nakon povratka !!! "
Toggle Bar

Metropole Evropske destinacije

Švajcarska, Amsterdam, Budimpešta, Istanbul, Lisabon, Beč, Berlin, Bolonja, Pariz, Atina, Dvorci Bavarske, Madrid, Cinqueterre, Španija-fra.-ita., Rivijeracveća, Firenca, Milano, Rim, Rivijera Cveća, Venecija

Istanbul City Break Avionom INDIVIDUALNO

Informacije Aranzmana

ISTANBUL
JESEN 2019
Individualni polasci

(HOTEL, AVIO PREVOZ, TRANSFER-NOVI AERODROM)

3 DANA - 2 noćenja / 4 DANA - 3 noćenja
5 DANA - 4 noćenja / 6 DANA - 5 noćenja

Polasci ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom


Program putovanja / Cenovnik br. 1 koji važi od 02.09.2019.

Istanbul – jedinstven grad koji se pruža na dva kontinenta, mesto gde se sudaraju dve kulture Evropska i Azijska, Hrišćanstvo i Islam, kulturni, istorijski i ekonomski centar Turske… U istorijskom delu Laleliju, nalaze se hoteli iz naše ponude na samo 100 metara od metro stanice, koja Vas dovozi sa aerodroma… Na pešačkoj udaljenosti od hotela su Aja Sofija, Kapali čaršija, Topkapi palata, Plava džamija, Cisterna… “Ukoliko bi svet bio jedna država, Istanbul bi bio njen glavni grad” – rekao je Napoleon Bonaparte…


Dinarski deo aranžmana; 2990 din po osobi
Cene u tabeli su izražene u € po osobi, sa uključenim aerodromskim taksama

istanbulavio

 

Doplate i popusti;
- Treća odrasla osoba, na pomoćnom ležaju, plaća punu cenu aranžmana
- Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 30% od ukupne cene aranžmana
- Dete do 6.99 godina, u pratnji 2 odrasle osobe, na pomoćnom ležaju imaju 10 € popusta.
- Maksimalan broj osoba u sobi, je 3 osobe.

Važne napomene; - Ovaj program za individualno putovanje ne obuhvata usluge vodiča.
- U slučaju otkaza aranžmana ili promene imena, od strane putnika, važe posebni uslovi otkaza; - storno penali u bilo kom trenutku iznose 90% - 7 dana do polaska na put storno penali iznose 100%.;

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje se vrši  po srednjem kursu Narodne Banke Srbije za efektivu. 

NAČIN PLAĆANJA: Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos odmah;  (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu). Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Prestige Travel”.

Program putovanja ISTANBUL AVIONOM:
1. dan BEOGRAD – ISTANBUL Individualna organizacija odlaska na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona. Let do Istanbula. Transfer od aerodroma do odabranog hotela. Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 15:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti), noćenje.
2. dan / 3. dan / 4. dan / 5. dan ISTANBUL Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šoping, izlete... noćenje. 3. dan / 4. Dan / 5. Dan / 6. dan ISTANBUL - BEOGRAD Doručak. Napuštanje soba do 10:00 časova ili prema pravilima hotela. Transfer od hotela do aerodroma. Transfer na aerodrom u povratku započinje najkasnije 3 sata do 4 sata pre početka čekiranja na aerodromu i obavlja se kolima ili mini busom. Na aerodromu, na liniji za čekiranje, se mora biti najkasnije 2.5 sata pred poletanja aviona. Let do Beograda. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: - avionski prevoz na relaciji Beograd - Istanbul (Novi aerodrom) - Beograd (AVIO KARTA NA X KLASI AVIO KOMPANIJE ATLAS GLOBAL) - troškove aerodromskih taksi (odrasli i deca od 2 do 12 godina). Aerodromske takse se plaćaju u agenciji i podložne su promenama. - smeštaj u Istanbulu na bazi 2 noćenja sa doručkom ili 3 noćenja sa doručkom ili 4 noćenja sa doručkom ili 5 noćenja sa doručkom u odabranom hotelu - transfer aerodrom-hotel-aerodrom - troškove organizacije aranžmana.
Cena je validna samo za rezervacije na X klasi, na letu avio kompanije Atlas Global.
Red letenja i vreme letenja avio kompanije Atlas Global, su podležna promenama, čak i nakon potvrde i štampe avio karte;
Vremena leta su podložna promenama, u skladu sa poslovnom politikom i opštim uslovima putovanja avio kompanije Atlas Global. Na avio kompaniji Atlas Global dozvoljeno je maksimalno 30 kg prtljaga i 8 kg ručnog prtljaga.

U slučaju promene, otkaza ili pomeranja letova od strane avio kompanije Atlas Global, putnici će o istom biti obavešteni u zakonskom roku, prema pravilima avio kompanije Atlas Global.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: - uslugu vodiča - troškove međunarodnog putnog osiguranja - troškove fakultativnih izleta (na engleskom jeziku) koji nisu sastavni deo programa putovanja (Fakultativni izleti nisu obavezni niti sastavni deo programa putovanja i zavise od broja prijavljenih putnika, slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti) - Individualne troškove putnika i ostale nepomenute troškove.

Molimo putnike da se pre zaključenja ugovora o putovanju sa Prestige Travelom, obaveste i upoznaju sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja Prestige Travela.
VAŽNE NAPOMENE: Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče itd.) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih službi, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti. U sobe se ulazi prvoga dana boravka posle 15:00 časova, ako drugačije nije ugovoreno i napuštaju se u 10:00 časova poslednjeg dana boravka! Razmeštaj po sobama u hotelu, vrši isključivo recepcija hotela, na licu mesta, na šta organizator putovanja, ne može da utiče.

  

Opisi hotela :