PRESTIGE TRAVEL LETO 2020

TRAVEL AGENCY

Vila KATERINA 2

Informacije Aranzmana

  • Prevoz: Bus, Sopstveni prevoz
  • Kategorija hotela: Vila
  • Usluga: ro
  • Opis hotela: Vila KATARINA 2, Asprovalta Koordinate: 40.728203, 23.712670 Lokacija: 100m od plaže, 800m od centra. Novi deo Asprovalte. Sadržaji: Veliko dvorište puno zelenila i cveća, tuš kabine u dvorištu, velika prostorija za odlaganje prtljaga za vreme smena. Smeštajne jedinice na drugom spratu imaju klima uređaje, zasebno su obeleženi u cenovniku. Smeštaj: Studiji, apartmani za dve i tri osobe i dupleks apartmani za četiri i pet osoba. Smeštajne jedinice nalaze se na prvom i drugom spratu. Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj (u smeštajnim jedinicama na drugom spratu), kupatilo, terasa, WiFi. Ležajevi: Klasični francuski i singl ležajevi. Klima: Korišćenje klime je bez doplate na II spratu I sprat nema klima uređaje.

ASPROVALTA
PAKET ARANŽMAN PO OSOBI/AUTOBUSKI PREVOZ I SMEŠTAJ 10 NOĆENJA/NAJAM STUDIJA ILI APARTMANA

UMANJENJE ZA SOPSTVENI PREVOZ: 25 EUR
*Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele

 katerina2

PROGRAM PUTOVANJA
1.-2. dan NOVI SAD-ASPROVALTA/NEA VRASNA/TASOS- Polazak iz Novog Sada u 15:00h sa Lokomotive, iz Beograda u 17:00h ,iz Niša u 21:00h sa parkinga Hiper marketa „TEMPO“ ul.Bulevar 12 febuar br.80. Vožnja autobusom, autoputem Beograd-Niš (Košuta, Jagodina, Paraćin, Niš, Leskovac, Vranje), preko graničnog prelaza Preševo, graničnog prelaza Evzoni. Dolazak u Asprovaltu, Nea Vrasnu, na Tasos u prepodnevnim satima. Smeštaj u programom predviđene objekte. Usluga po programu. Noćenje.

3.- 12. dan - ASPROVALTA/NEA VRASNA/TASOS Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Usluga po programu. Noćenje.
12./13. dan ASPROVALTA/NEA VRASNA/TASOS-NOVI SAD - Napuštanje smeštajnih kapaciteta do 9:00h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak autobusa u popodnevnim časovima za Novi Sad. Putovanje preko graničnog prelaza Evzoni, graničnog prelaza Preševo, Vranja, Leskovca, Niša, Paraćina, Jagodine, Košute. Dolazak u Novi Sad predviđen za rane prepodnevne sate. Kraj programa

asprovalta pogodnosti

ARANŽMANI RAĐENI NA BAZI 15 NOĆI*
CENE PO APARTMANU ZA SOPSTVENI PREVOZ

 katerina15noci

AUTOBUSKI PREVOZ – CENE I RASPORED VOŽNJE
ASPROVALTA I NEA VRASNA

 aprovalata prevoz

 

LEGENDA: Pojašnjenja skraćenica iz tabela možete pronaći u SERVISNIM INFORMACIJAMA koje su sastavni deo ovog cenovnika. Detaljne informacije o pravima i obavezama u međunarodnom drumskom prevozu možete pronaći u INFORMACIJAMA O PREVOZU PUTNIKA. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora putovanja t.a. Nitravel Niš sastavni su deo ovog aranžmana.
Minimalan broj osoba u smeštajnoj jedinici podrazumeva najmanji broj putnika u smeštajnoj jedinici, tj. minimalnu cenu za određenu smeštajnu jedinicu i uvek je to broj ležajeva u smeštajnim jedinicama. Ukoliko manji broj putnika koristi veću smeštajnu jedinicu, ista se plaća kao da se koristi u celosti. Maksimalan broj osoba u smeštajnoj jedinici podrazumeva najveći broj putnika koji mogu koristiti smeštajnu jedinicu. Mogućnost za korišćenje zajedničkog ležaja ima dete do 5,99 god.

ARANŽMAN OBUHVATA
- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na izabranoj relaciji. Minimalan broj putnika za realizaciju aranžmana je 35 plativih putnika.
- smeštaj u izabranom objektu (po programu),
- organizaciju i vođstvo puta.
ARANŽMAN NE OBUHVATA
- Zdravstveno osiguranje od 30.000 eura, koje se može uplatiti u agenciji po važećem cenovniku i uslovima Dunav osiguranja,
- sve ostalo što nije predviđeno i obuhvaćeno aranžmanom.
USLOVI PLAĆANJA:
Napomena: sve cene u tabelama date su u eurima, a plative su isključivo u dinarskoj protivvrednosti prema prodajnom kursu ProCredit Banke na dan uplate. Cena aranžmana garantovana je samo za uplaćeni deo ukupne sume, ostatak je podložan promeni u slučaju velike oscilacije kursa na monetarnom tržištu.
- Avans u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak iznosa:
- Do polaska – gotovinski 15 dana pre polaska na put
- Čekovima građana do 15.12.2019. (avans 30%, ostatak u ratama do polaska. Uvećanje na čekove je 2% na mesečnom nivou. Čekovi se deponuju 10 dana pred polazak na put)
- Administrativnom zabranom do 15.12.2019.