logo letovanje grcka
   

Novi Sad 021/472-36-88
‎021/661-90-19

LA MARQUISE

Informacije

 • Prestige:
 • Opis:

  Položaj: Ovo je jedan od najvećih hotelskih kompleksa na ostrvu Rodos i prostire se na površini od 120 000m2.

  Nalazi se na periferiji grada Rodosa, na Kalitea plaži. Udaljen je 15km od aerodroma i 10km od Falirakija.

  Plaža:Hotel se nalazi na oko 150m od peščano-šljunkovite plaže (podzemni prolaz ili club vozila), iznad magistrale, preko puta hotela Elysium i Palladium Plaža je peščano šljunkovita, jedna od najčistijih, koja nosi plavu zastavicu.

  Hotelski sadržaj: Recepcija, glavni restoran Da Vinci (u glavnoj zgradi), više restorana (L’ Etoile a-la-carte Restaurant, Crystal Lounge Bar, Luna Panoramic Bar, Azzurro Pool Bar, La Marquise Beach Bar, Gondola Pool Bar), mini klub, igralište za decu, igraonica, bilijar, stoni tenis, mini golf, igralište za košarku, na plaži vodeni sportovi, služba za čuvanje dece, glavni bazen, bazen na krovu, bazen za bebe, zatvoreni bazen, koji se greje, 2 bazena u gornjem delu kompleksa, , 1 spoljašnji bazen u SPA centru, 25 privatnih bazena (na svim bazenima, ležaljke i suncobrani su besplatni), wellnes i spa centar sa mnogobrojnim sadržajima, sadržaji za konferencije.

  Smeštaj: Ukupno je 386 soba i aprtmana (superior sobe, junior suites, porodični suites, luxury suites, V.I.P. Panoramic suites).Sve sobe imaju balkon/terasu, kupatilo (kada ili tuš) sa fenom, telefon, flat TV, brzi internet, klimu, mini bar (dodatno se plaća), elektronski sef, aparat za kafu i čaj, ogrtač i papuče. U glavnoj zgradi postoje i sobe za hendikepirane.

 • Kategorija: 5*
 • Usluga: hb
 • Prevoz: Avio

Rezerviši

Sigurnosni kod
Osveži