logo letovanje grcka
   

Novi Sad 021/472-36-88
‎021/661-90-19
/Home/Leto 2017/Grčka hoteli/Krit/PORTO ELOUNDA GOLF & SPA RESORT

PORTO ELOUNDA GOLF & SPA RESORT

Informacije

 • Prestige:
  /Letovanje/Leto 2017/Grčka hoteli/Krit/PORTO ELOUNDA GOLF & SPA RESORT
 • Opis:

  Ovo deluks odmaralište sa 5 zvezdica je smešteno duž obale Elunde. Sve sobe imaju pogled na zaliv Mirabelo. Gosti mogu da igraju golf ili tenis u okviru objekta ili da se opuste u spa centru.
  Prozračne sobe imaju drvene podove i verandu sa pogledom na morem, nameštajem od tikovine i rascvetanim biljkama. Sadržaji obuhvataju LCD TV sa satelitskim i kablovskim kanalima, kao i garnituru za sedenje.
  Deluks odmaralište Porto Elounda nudi prvi spa centar Six Senses u Evropi koji obuhvata holističke tretmane. Sadržaji uključuju zagrejani slatkovodni zatvoreni bazen, saunu i parno kupatilo.
  Golf teren sa 9 rupa je na raspolaganju jedino gostima odmarališta. Hotel takođe ima centar za sportove na vodi sa džet-skijem, jedrenjem na dasci, skijanjem na vodi i jedrenjem. Luksuzne jahte su takođe dostupne kao i ronilački centar sa PADI sertifikatom.
  Doručak i večera se služe u restoranu Nafsika, koji nudi pogled na more. Za ručak možete da birate između mediteranskog restorana Elies i taverne Odysseus koja se nalazi na rivi.
  Deluks odmaralište Porto Elounda je udaljeno 70 km od međunarodnog aerodroma Heralion. Hotel ima sletilište za helikoptere koje omogućava direktan prevoz do Atine ili Herakliona.

 • Kategorija: 5*
 • Usluga: hb
 • Prevoz: Avio

Rezerviši

Sigurnosni kod
Osveži