logo letovanje grcka
   

Novi Sad 021/472-36-88
‎021/661-90-19
/Home/Leto 2017/Grčka hoteli/Krit/STAR BEACH VILLAGE & WATER PARK

STAR BEACH VILLAGE & WATER PARK

Informacije

 • Prestige:
  /Letovanje/Leto 2017/Grčka hoteli/Krit/STAR BEACH VILLAGE & WATER PARK
 • Opis:

  Položaj: Star Beach Village je moderan hotel koji se nalazi na oko 400 m od centra mesta Hersonissos. Nalazi se na 25 km od grada i aerodroma u Heraklionu.
  Plaža:  Nalazi se odmah pored peščane plaže od koje ga deli pešačka ulica. Suncobrani ležaljke su besplatni za goste hotela. Peškiri se dobijaju uz depozit.
  Hotelski sadržaj: Poseduje prostran kompleks bazena sa vodenim toboganima, dečje igralište, đakuzi, ležalje i suncobrane, TV kutak, internet kafe, animaciju, jednom nedeljno grčko veče sa folklorom, a dvaput nedeljno specijalni događaji i žurke sa poznatim DJ iz Evrope; mini market, suvenirnica, fitness, mini fudbal, i košarka, novootvoreni spa centar. Bežični internet je dostupan u čitavom hotelu besplatno.
  Smeštaj: Hotel se sastoji od 214 lepo uređenih smeštajnih jedinica; standardne sobe, family (porodične) sobe i family superior sobe. Svaka soba ima klimu, kupatilo kada/tuš, fen za kosu, telefon, sef, SAT TV, muzičke kanale, WIFI pristup, mini kuhinju, balkon ili terasu.
  Usluga: All Inclusive - “sve uključeno” prema hotelskim pravilima.
  “All Inclusive” ishrana:
  Doručak, ručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje), popodnevna užina,  čaj ili filter kafa, lokalna alkoholna pića, točeno pivo, vino, sokovi…Detaljan opis možete dobiti u agenciji.
  “All Inclusive” program podrazumeva:  WIFI Internet (u svim sobama i javnim prostorijama hotela), sef (u sobama), ležaljke i suncobrani pored bazena, u Vodenom parku in a plaži, celodnevno korišćenje tobogana (za decu), peškire za plažu, bazene, “lazy rivers”, mini fudbal, košarka, fitness, mini-klub 6 puta nedeljno za decu od 4-12 godina, dnevnu animaciju.
  Komentari gostiju/ Napomena: Hotel ima Vodeni park sa toboganima i nalazi se na peščanoj plaži. Deca koja odsedaju u hotelu ne plaćaju ulaz na tobogane, a odrasli plaćaju. Hotel ima 6 soba u glavnoj zgradi, specijalno opremljenih  i prilagođenih osobama sa specijalnim potrebama.

 • Kategorija: 4*
 • Usluga: all
 • Prevoz: Avio

Rezerviši

Sigurnosni kod
Osveži