logo letovanje grcka
   

Novi Sad 021/472-36-88
‎021/661-90-19
/Home/Leto 2017/Grčka hoteli/Krf avio/Grande Mare Hotel & Wellness

Grande Mare Hotel & Wellness

Informacije

 • Prestige:
  /Letovanje/Leto 2017/Grčka hoteli/Krf avio/Grande Mare Hotel & Wellness
 • Opis:

  Položaj: Grande Mare Hotel & Spa ( ex Hotel Costa Blu ) se nalazi u malom ribarskom mestu Benitses, na jugu ostrva Krfa. Udaljen je 12 km od centra grada Krfa, 9 km od aerodroma, 14 km od luke, 500 m od centra Benitsesa. Hotel se nalazi na padini iznad puta Krf - Benitses.
  Smeštaj: Smeštajni kapaciteti su podeljeni u više hotelskih paviljona medjusobno povezanih terasama. Hotel ima standardne sobe i junior suit sobe. Sve sobe imaju: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, telefon, SAT TV, sef, frižider.Pod u sobama je keramički. Sve sobe imaju malu verandu ispred ulaza okrenutu ka moru. Smeštajne jedinice su sa ostalim sadržajima u hotelu povezane liftovima i terasama okrenutim ka moru.
  Sadržaj: 24h recepcija, menjačnica, 2 lifta, restoran, lobi bar, bar pored bazena, veliki bazen na terasi sa pogledom na more, Wi - Fi u zajedničkim prostorijama hotela, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje. Hotel je kaskadiran ali je sistemom liftova i terasa povezan sa barom, restoranom, recepcijom i bazenom.
  Usluga: All inclusive - otvoreni bife samoposluživanje izbor nekoliko jela + salatni bife.
  Plaža: Ulaz u hotel je udaljen 30m od duge plaže sa sitnim šljunkom do koje se stiže stepenicama i tunelom ispod puta Krf  - Benitses. Suncobrani i ležaljke uz doplatu.
  Sport i zabava: Otvoren bazen na terasi (ležaljke i suncobrani pored bazena), dečiji bazen, dečije igralište.

 • Kategorija: 4*
 • Usluga: all
 • Prevoz: Avio

Rezerviši

Sigurnosni kod
Osveži