logo letovanje grcka
   

Novi Sad 021/472-36-88
‎021/661-90-19

NIKIFOROS 1

Informacije

  • Prestige:
  • Opis:

    Hanioti je malo živopisno mesto na Kasandri na Halkidikiju, poznato po predivnim peščanim plažama. Uz šetalište pored mora su brojne taverne, restorani, kafidi i diskoteke koje obedavaju odličan nodni provod. Idealan je i za porodice sa decom i za omladinu željnu nodnog provoda. Plaža je nagrađena plavom zastavicom, dugačka je, peskovita i veoma čista.

  • Kategorija: app
  • Usluga: ro
  • Prevoz: Avio, Bus, Sopstveni

Galerija slika

 hanioti nikiforo

 

U cenu aranžmana je uračunato:
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge / smeštaj i prevoz ( u slučaju autobuskog prevoza)/ smeštaj, prevoz i grupni transfer od aerodroma
do smeštaja u odlasku i povratku (u slučaju avinskog prevoza), u zavisnosti od izabranog programa.
Troškovi organizacije putovanja.
U cenu aranžmana nije uračunato:
Klima uređaj se dodatno dopladuje na licu mesta 3 evra dnevno.
Međunarodno zdravstveno osiguranje.
Fakultativni izleti i individualni troškovi.
Za sopstveni i autobuski prevoz:
Dinarski deo aranžmana 1.990 dinara po osobi. Deca do 4 godine ne pladaju dinarski deo, a deca od 4-10 godina pladaju 990 dinara.
Za avionski prevoz:
Dinarski deo aranžmana 1.990 dinara po osobi.
YQ taksa – doplata za gorivo u iznosu od 10 evra po osobi (deca do 2 godine ne pladaju).
Za avionski prevoz u cenu nisu uračunate i aerodromske takse u iznosu od 39,58 evra (A/P BEG taxa 15,30 EUR , RF taxa 0,98 eur, A/P SKG taxa 23,30 EUR). Deca do 5 godina ne pladaju grčku A/P SKG taksu od 22,30 evra. Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska, deca 0-2 godine nemaju zasebno mesto u avionu i ne pladaju dinarski deo, YQ taksu i aerodromske takse).
OPIS SMEŠTAJA:
Aparthotel Nikiforos I je smešten na Kasandri, u mirnom delu mesta Hanioti. Od aerodroma u Solunu udaljen je 110 km. Na nekih 100 m je centralni trg Haniotija pun taverni,kafida i raznih prodavnica. Gradska plaža koja je od objekta udaljena oko 130m je peščana i uređena, ležaljke i suncobrani na plaži su uz doplatu. Tokom sezone, za naše najmlađe goste bide organizovana animacija i na srpskom jeziku. Aparthotel renoviran je više puta, a poslednje promene završene su 2011. godine. U okviru objekta se nalazi mala recepcija sa lobijem, bazen za odrasle, bazen za decu i bar pored bazena. Radno vreme bazena je od 09.00 do 20.30. U prostranom dvorištu postoji manji uređeni deo za decu. U sklopu smeštaja se nalazi i parking sa ograničenim brojem mesta. Svi studiji su opremljeni kuhinjom u kojoj se nalazi frižider, mini šporet i posuđe i kupatilom sa fenom za kosu , TV sa satelitskim programom i klima uređajem (uz doplatu). Postoji i WiFi u delu oko bazena. U aparthotelu postoje dvokrevtni i trokrevtni studiji. Dvokrevetni studiji su namenjeni za smeštaj dve odrasle osobe i jednog deteta do 4 godine (deli ležaj sa roditeljima). U studijima se nalaze dva standardna ili jedan francuski ležaj. Trokrevetni studiji su namenjeni smeštaju tri odrasle osobe. U trokrevetnim studijima se nalaze tri odvojena kreveta ili jedan francuski i jedanstandardni ležaj. Usluga je najam.
PROGRAM PUTOVANJA SOPSTVENI PREVOZ:
1. DAN Dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00h u određeni tip smeštaja prema upladenoj rezervaciji.
2. – PRETPOSLEDNJI DAN Boravak na bazi najma u izabranom smeštaju. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Nodenje.
POSLEDNJI DAN Napuštanje smeštajne jedinice najkasnije do 09:00h po lokalnom vremenu. Kraj programa.
PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSKI PREVOZ:
1. DAN Polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa, a predviđeno vreme polaska autobusa je u 18.00h.). Nodna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju do Grčke. Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.
2. – 11. DAN Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00h. Boravak na bazi 10 nodenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
12. DAN Napuštanje smeštaja do 09:00h. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije telefonom, sms-om ili putem info table). Nodna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.
13. DAN Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. Kraj programa.Tokom sezone, moguda je promena mesta i vremena polaska. Putnik je dužan da se lično informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska, jedan dan pred put. Putnik je u obavezi da na dogovorenom mestu polaska bude 30 minuta pre ugovorenog vremena polaska.
PROGRAM PUTOVANJA AVIONSKI PREVOZ:
1. DAN Beograd- sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue-a 2 sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Solun. Transfer do mesta boravka po izboru. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel.
2. DAN – 10. DAN Boravak u izabranom objektu na bazi upladene usluge. U toku boravka bide organizovani fakultativni izleti.
11. DAN Napuštanje objekta, transfer do aerodroma prema rasporedu dobijenom od agencijskog predstavnika. Direktan čarter let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik.
VAŽNE NAPOMENE:
Program je individualan, rezervacija se vrši na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije. Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 2.
Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja. Dodatni ili pomodni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje. Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično)-agencija de proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogudnosti da garantuje njihovo dobijanje.
Mogucnost organizovanog prevoza iz Novog Sada, Zrenjanina, Subotice i Kragujevca do mesta polaska, na upit, uz doplatu. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju, kao i zemalja kroz koje prolaze.
Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 2.

USLOVI PLADANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Pladanje se vrši isključivo u dinarskoj
protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom,
garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
NAČINI PLADANJA:
- gotovinski – avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke mogude je pladati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke mogude je pladati do 12 mesečnih rata.
- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 jednakih mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turisticǩih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Polisa broj 300054956, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog drusťva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ. Cenovnik br.5 važi od 13.02.2017. godine

Rezerviši

Sigurnosni kod
Osveži