logo letovanje grcka
   

Novi Sad 021/472-36-88
‎021/661-90-19

ISTANBUL

Ako se želite dobro provesti, videti riznicu nekada velikog Osmanlijskog carstva, osetiti mističnost Harema ili u tren oka „skoknuti“ iz dobre, stare Evrope u tajanstvenu Aziju, to možete samo u Istanbulu. U njemu se na neopisivo šarmantan način prožimaju i stapaju tradicionalni i moderni duh, opuštenost i dinamičnost, lakoća i postojaost... Istanbul je grad u koji morate zakoračiti – prošetati nadaleko čuvenim bazarima, obići najimpresivnije gradjevine svih vremena a svakako i uživati u čarima njihove tradicije


PROGRAM  PUTOVANJA:
1.     DAN, Novi Sad Polazak iz Novog Sada, u 16:00h  sa parkinga kod ”Lokomotive ” i iz Beograda, u 18:00 h sa parkinga Blok 42 –Antifasisticke borbe 2 Novi Beograd. Noćna vožnja kroz Srbiju i Bugarsku sa kraćim pauzama radi odmora i  obavljanja carinskih formalnosti do Istanbula.
2.     DAN, Istanbul  Dolazak u Istanbul u prepodnevnim časovima. Smeštaj u hotel***. Nakon kraćeg odmora  „city tour” - panoramsko razgledanje grada sa stručnim lokalnim vodičem: antički hipodrom – Teodosijev stub, Plava džamija, Aja Sofija, Kapali čaršija, Vaseljenska patrijaršija, Valensov akvadukt, Zlatni rog, most Galata, moderni kvartovi Bejoglu i Taksim, silazak na Bosfor, palata Dolma Bahče – poslednja rezidencija otomanskih sultana. U večernjim časovima prelazak na azijsku stranu preko bosforskog mosta do čuvenog vidikovca - Čamlidža. Povratak u hotel. Noćenje.
3.     DAN, Istanbul Doručak. Nakon doručka fakultativan obilazak: Plava džamija, Aja Sofija, Topkapi palata, Hipodrom,...  šetnja do Kapali čaršije.  Slobodno vreme za šoping. Povratak u hotel. Noćenje.
4.     DAN, Istanbul     Doručak. Fakultativno obilazak palate Dolma Bahče i krstarenje Bosforom, nakon toga sledi obilazak Vaseljenske patrijaršije. Povratak u hotel. Slobodno vreme. U večernjim časovima preporučujemo fakultativan odlazak na Tursko veče u nacionalni restoran sa tradicionalnom muzikom (večera, piće, trbušni ples). Noćenje.
5.     DAN, Istanbul Doručak. Napuštanje hotelskih soba do 12:00 h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak grupe iz Istanbula u 16:00 h. Putovanje prema Srbiji sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.
6.     DAN, Novi Sad Dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima.

 

HOTEL PERIOD PUTOVANJA CENA PO OSOBI

Hotel Bosna 3*

12.04-17.04.2017 115 eur
27.04-02.05.2017 115 eur
16.05-21.05.2017 115 eur


ARANŽMAN OBUHVATA:
•    prevoz turističkim autobusom (klima, audio i video oprema) na relaciji navedenoj u programu
•    smeštaj u Istanbulu u hotelu sa  3* u 1/2 i 1/3 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom (švedski sto)
•    usluge pratioca grupe tokom putovanja
•    obilaske prema programu uz pratnju stručnog lokalnog vodiča na našem jeziku
•    troškove organizacije i vođenja aranžmana
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
•    obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje – 750,00 din po danu obezbeđuje agencija – plaćanje na dan rezervacije) po uslovima SAVA OSIGURANJA
•    fakultativne obilaske  (minimum prijavljenih je 25 putnika)
•    individulani troškovi
CENE FAKULTATIVNIH IZLETA: (podložne su promenama)
•    Obilazak Aja Sofije, Topkapi palate, Plave dzamije, hipodroma 45 €
•    Dolma Bahče palata sa ulaznicom za harem – 35 €
•    Krstarenje Bosforom – 20 €
•    Tursko veče – 35 €


SMEŠTAJ:
Hotel Bosna Lociran u starom delu grada Laleli. Sve glavne znamenitosti nalaze se na 15 min od hotela. Hotel Bosnaje moderan i kvalitetan gde je usluga na zavidnom nivou. Hotel poseduje 32 soba koje su opremljene klima uredjajima, mini barom, televizorom, tus kabinom u kupatilu.

POPUST:
•    dete od 2 – 12 godine ima popust od 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (ima sedište u autobusu i imaju krevet).


USLOVI I NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:
•    Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu  Uni Credit banke
•    u celosti
•    40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre putovanja
•    40% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja deponovati čekove građana uz uvećanje 2% na mesečnom nivou i to da zadnji ček bude realizovan najkasnije 90 dana nakon putovanja
•    platnim karticama (Dina, Visa, Master, Maestro)
•    putem administrativne zabrane (prilikom prijave uplaćuje se depozit 30% od ukupne vrednosti aranžmana)
Napomena: Prilikom svake uplate obračunava se ekvivalent u EUR, i ostatak duga ostaje izražen u EUR. Uplaćeni iznos ne podleže promeni usled promena kursa EUR/DIN.
 

Vlasnicima novih biometrijskih pasoša (crvenih) nisu potrebne  vize za ovo putovanje. Putnici koji imaju stare plave pasoše moraju  pribaviti vizu za navedeno putovanje a agencija Prestige Bg travel ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.

Aranžman je rađen na bazi od 35 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika
 organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre polaska.
 Agencija zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti.

Rezerviši

Sigurnosni kod
Osveži