logo letovanje grcka
   

Novi Sad 021/472-36-88
‎021/661-90-19

Beč 4 DANA / AUTOBUSOM

Informacije

BEČ
GRAD MUZIKE I SAHER TORTE
4 DANA / AUTOBUSOM

Prelepa barokna prestonica, koja je vekovima bila glavni grad izuzetnog Habsburškog carstva; sjajni kompozitori klasike kao što su Štraus, Brams, Betoven, Šubert, Hajdn i Mocart koji su živeli i stvarali ovde, čine samo deo ovog veličanstvenog grada. Bilo da ste u Beču prvi put ili se vraćate po ko zna koji put, ovaj grad će Vas opet očarati i ponovo ćete uživati u fascinantnoj privlačnosti ovoga grada, koji je dobro poznat i kao grad za otkrivanje prošlosti i sadašnjosti!
PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN BEOGRAD/NOVI SAD – BEČ
Polazak autobusa u 22:00 časova sa dogovorenog mesta i Novog Sada u 23:30 časova kod Lokomotive.
2. DAN BEČ
Noćna vožnja preko Mađarske do Beča sa usputnim zadržavanjem radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.... Dolazak u Beč u podnevnim časovima. Po dolasku sledi panoramsko razgledanje grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča: Ring, Trg Marije Terezije, Hofburg, Parlament, Opera, Stefansdom .... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. Noćenje.
3. DAN BEČ
Doručak. Fakultativan obilazak dvorca Belvedere, Dunavskog tornja. Nakon obilaska slobodno vreme za šoping u čuvenim ulicama Maria Hilfer Strasse i Kertner Strasse. U večernjim časovima odlazak do zabavnog parka Prater ili fakultativno na večeru u boemski kvart Grincing. Povratak u hotel. Noćenje.
4. DAN BEČ – ŠENBRUN – NOVI SAD/BEOGRAD
Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela. Fakultativni obilazak letnje rezidencije austrougarskih vladara Šenbruna. Slobodno vreme. Nakon obilaska polazak za Srbiju.U 18:00 časova polazak za Beograd. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjem radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.Dolazak u Novi Sad, Beograd u večernjim časovima. 

PERIOD PUTOVANJA HOTEL CENA PO OSOBI

  02.11-05.11.2017.

 SENATOR 4*   99 Eur
 ANANAS 4*   119 Eur

ARANŽMAN OBUHVATA: prevoz autobusom (klima, audio i video oprema) na relacijama navedenim u programu, smeštaj u Beču u hotelu 4* po izboru u 1/2 i 1/3 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto), obilasci prema programu uz pratnju stručnog lokalnog vodiča, usluge pratioca grupe za sve vreme putovanja, troškove organizacije i vođenja aranžmana.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: međunarodno zdravstveno osiguranje (120,00 din po danu) – obezbeđuje agencija, fakultativne izlete, individualne troškove.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA: (podložne su promenama) deca do 2 god – besplatno, deca 2-12 god ostvaruju popust
Šenbrun (grand tour) – 25€/15€, Večera u boemskom kvartu Grincig -25€/15€, Dunavski toranj (sa ulaznicom) – 10€/5€, Prater – 5€ (deca do 12 god besplatno)

DOPLATE:
Za 1/1 sobu 50 Eur
Deca 2 - 12 godina popust 10% od ukupne cene aranžmana i nemaju sopstveni ležaj

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom Uni Credit banke u celosti
40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre putovanja
40% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja deponovati čekove građana uz uvećanje 2% na mesečnom nivou i to da zadnji ček bude realizovan najkasnije 90 dana nakon putovanja
platnim karticama (Dina, Visa, Master, Maestro)
putem administrativne zabrane (prilikom prijave uplaćuje se depozit 40% od ukupne vrednosti aranžmana)
Prilikom svake uplate obračunava se ekvivalent u EUR, i ostatak duga ostaje izražen u EUR. Uplaćeni iznos ne podleže promeni usled promena kursa EUR/DIN.

OPIS I LOKACIJA HOTELA: ANANAS – www.austria-trend.at/Hotel-Ananas

NAPOMENA:
Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa. Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

ORGANIZATOR PUTOVANJA: Prestige Consulting Research Novi Sad, Licenca 46/2017

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja. Aranžman je rađen na bazi od 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre polaska. Agencija zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja PRESTIGE TRAVEL
Cenovnik br. 1 od 20.09.2017

Rezerviši

Sigurnosni kod
Osveži